#industrieawards Twitter

Best of 10 years Industrie Awards

Industrie viert in 2014 de tiende editie van de Industrie Awards. We blikken daarbij terug op de negen vorige edities. De redactie heeft uit de winnaars van het verleden de tien beste projecten geselecteerd. 1215 personen hebben gestemd op hun favoriete project. Vier van hen winnen een gloednieuwe Nespresso machine. We maken de finale awardswinnaars bekend op 15 mei 2014. Wees er zeker bij!

[ top ]

Industrie Awards bekroont innovaties en vakkennis

In 2004 startte het tijdschrift Industrie Technisch & Management voor de eerste maal de Industrie Awards op met deze slogan: "2003 was economisch een zwak jaar. 2004 start in volle onzekerheid. Maar dat betekent niet dat er in producerend België geen interessante, zelfs unieke competitiviteitverhogende projecten worden gerealiseerd.

Ook dit jaar promoot Industrie het Belgisch Industrieel kunnen op de Industrie Awards.

[ top ]

Industrie Awards

ITM Award

ITM bekroont jaarlijks prachtige projecten. Dat gaat dan over technische realisaties. Maar niet enkel technische, ook om succesvolle projecten in de organisatorische omgeving. En de "Industrie Awards"-uitreiking is een gelegenheid geworden om ideeën en ervaringen uit te wisselen binnen een publiek van enthousiaste professionals. Bekroning is de awards, maar ook de aandacht via uitgebreide verslaggeving van de genomineerde en gewonnen projecten in het mei-nummer van Industrie Technisch & Management.

Jaarlijks doet ITM een oproep aan industrieel België - aan u als actieve professional die dergelijk project realiseerde, opdracht ervoor gaf, of als toeleverancier aan mee werkte om projecten in te dienen.

[ top ]

Prijs "Young Talent Electro-Mechanics"

Young Talent

Industrie Technisch Management en Leroy Somer willen hiermee het beste eindwerk in de elektromechanica bekronen die een "praktische toepassing" behandelt, waarbij het project werd uitgevoerd in een bedrijf, in de nabije toekomst zal worden uitgevoerd of waarvan de uitvoering in een bedrijf gemakkelijk kan gebeuren en die hierbij een belangrijke positieve inpakt betekent voor dat bedrijf.
Het doel is om het bewustzijn in het onderwijs rond het belang van techniek te verhogen, om voorbeelden te tonen van de koppeling onderwijs-industrie.

[ top ]

VIP sponsor
Sirris
 
Best of 10 years Industrie Awards sponsor
Optimact
 
Gold Sponsors
WEG  Beckhoff
     
Harting   Akka
     
Declercq Solutions   Test & Measurement Solutions
     
Viessmann    
     
Technology Partner
Sirris
 
Supporting Partners
Trends Top   Vik   kanaal Z
         
Een initiatief van
Bachelor